Word gevonden op het internet!

Veel bedrijven kennen het probleem wel. Je hebt een mooie website laten maken, veel tijd en geld erin gestoken en nu verwacht je resultaat. Het doel van een website is natuurlijk ook dat je makkelijk te vinden bent en daardoor dus goed kan concurreren met andere bedrijven. Omdat je door een website overal te vinden bent, zou je dus denken dat je klandizie toeneemt. Maar de gehoopte gigantische sprong in vraag valt vaak toch even tegen. Zo blijven dus de nieuwe opdrachten uit en kost je pagina eigenlijk alleen maar geld en tijd. Wat is de oorzaak? Waarschijnlijk komt het doordat mensen je pagina gewoonweg niet kunnen vinden. Je bent niet de enige op het internet. Maar hoe zorg je er dan voor dat je pagina wel zichtbaar is? Hier zoeken we de antwoorden.

Search Engine Optimization (SEO)

Veel pagina’s verdwijnen op het internet omdat zij niet geoptimaliseerd zijn voor zoekopdrachten. Stel je bent op zoek naar een nieuwe televisie, dan ga je zoeken op woorden zoals ‘goede televisie’, ‘elektronica winkel Den Haag’ etc. Om je pagina zichtbaar te maken is het van belang dat je inspeelt op deze zoekwoorden. Omdat dit vaak lastig is en enige IT kennis vereist is het aan te raden een SEO specialist in te huren. Een SEO specialist gaat strategisch te werken om zo te zorgen dat jouw pagina zichtbaar is.

Zoekmachine adverteren

Een andere goede manier om ervoor te zorgen dat jouw pagina zichtbaar is is door zoekmachine adverteren. Wat is nu zoekmachine adverteren? Eigenlijk is het zoekmachine adverteren het opkopen van een advertentieruimte boven de gebruikelijke zoekresultaten. Je weet wel, die dingen die altijd boven in je google zoekopdracht verschijnen. Op deze manier wordt jouw pagina weergegeven in de betaalde zoekresultaten van een zoekmachine en ben je dus gelijk zichtbaar.  Door middel van zoekmachine advertenties ben je dus gelijk zichtbaar en hoef je niet te wachten tot je klimt in het algoritme. Je gaat dus gelijk winst maken.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.