Twee diploma’s met management assistent opleiding

Young couple with books and notes in cafe. Smart young guy and girl in University campus. Learning and education for young people. Top view of students studying or doing homework

In 45 weken haal je twee diploma’s door een management assistent opleiding te volgen bij Fabius. De eerste dertig weken van de opleiding zijn namelijk een andere opleiding: de opleiding administratief medewerker. De management assistent opleiding is daarna een verlengde van de eerdere opleiding of een soort specialisatie. Je maakt voor beide opleidingen een examen. Als je het examen haalt, ontvang je je diploma. Vandaar dat je bij de management assistent opleiding twee diploma’s kunt krijgen. De eerste na 30 weken en de tweede na nog 15 weken.

Invulling en lessen

De management assistent opleiding behandelt in die vijftien weken drie onderdelen. Dit zijn eerst zakelijk Nederlands en zakelijk Engels en daarna organisatie en planning. Je kunt de opleiding op ruim 50 locaties in Nederland volgen. Je gaat eens per week naar de klas voor een les. Die les duurt dan drie uur, maar de rest van de week hoef je niet naar school. Je kunt kiezen of je de lessen in de ochtend van 9 tot 12 wil volgen of in de avond van 19 tot 22 uur.

Naast je studie

Op welke dag de lessen precies zijn verschilt per locatie. Naast de lessen word er wel van je verwacht dat je huiswerk maakt. Maar met de lessen en het huiswerk samen houd je nog genoeg tijd in je week over voor andere dingen. Je kunt de management assistent opleiding dus prima combineren met een baan, een gezin of een eigen bedrijf bijvoorbeeld. Alle informatie over de opleiding vind je op deze site.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.