Dit moet je weten over het koudschuim matras van Perfecthomeshop

koudschuim matras

Wist je dat een koudschuim matras helemaal niet duur hoeft te zijn? Althans, als je op de juiste plek zoekt. Het koudschuim matras van Perfecthomeshop is namelijk goed betaalbaar en toch van uitzonderlijke kwaliteit. Wat dit matras zo bijzonder maakt: 

  • je hebt er al eentje voor onder de 150 euro
  • je kunt kiezen uit verschillende hardheden
  • je kunt het matras thuis laten bezorgen
  • je kunt het matras uitproberen
  • het is ontworpen voor optimale luchtcirculatie
koudschuim matras

De voordelen van koudschuim

Zoals je ziet, heeft het matras van Perfecthomeshop dus een heleboel voordelen. Maar koudschuim is het algemeen is ook zeer populair. Het is namelijk een vrij nieuw materiaal, dat wil zeggen: in de wereld van de matrassen. Want er zijn meer dan genoeg mensen die inmiddels doorhebben dat je op een matras van koudschuim veel beter slaapt. Wil jij ook een matras dat zich vormt naar je lichaam? Dan moet je koudschuim hebben. Het vormt absoluut geen kuilen en is daardoor een langdurig materiaal, maar het vormt wel naar je lichaam zodra je erin ligt, waardoor het precies steun geeft op de goede plekken. 

De hardheid

Hoe hard een bed moet zijn om voor jou comfortabel te zijn, hangt van een aantal zaken af. Het belangrijkste is echter wat je slaaphouding is. Lig jij op je buik? Dan heb je een steviger matras nodig. Op je zij? Dan is juist een zachter matras wel aan te raden.