Design zwembad naar je eigen wens

design zwembad

Een design zwembad is de laatste tijd erg populair. Het is een zwembad die je zelf kunt ontwerpen aangepast op jouw wensen en behoeften. Als je een zwembad met een uniek design hebt zal het jou meer plezier geven. De vorm kan aangepast worden naar jouw buitenruimte, zo zal dit zwembad in iedere tuin passen. Er ontstaat zo een harmonieus geheel, dat draagt bij aan de ultieme zwemervaring. Het zwembad schittert dag en nacht. Het voordeel van een design zwembad is dat die precies op maat wordt gemaakt, jouw vorm en jou materialen. Je kan je zwembad zo uniek maken als je zelf maar wilt.

design zwembad

Een design zwembad is niet perse duurder dan een gewoon standaard zwembad. Het hangt af van de grootte en de materiaalsoorten.

Veel keuzes

Een paar leuke ideeën zijn:

  • Overloopzwembad
  • Spiegeleffect overdag
  • LED-verlichting voor de juiste sfeer ’s nachts
  • Zwembad met stroming

Niks is te gek voor ons. Het is erg fijn als je zelf een zwembad in je tuin hebt, je bent dan niet afhankelijk van andere mensen, of van het weer als het onverwachts gaat regenen. Je bent heel afhankelijk. Ook is het fijn dat je niet elke zomer een luchtzwembad moet neer zetten. Je hebt zo veel minder werk.